Колеги, как да си отпусна ръчната спирачка, понеже е много натегната и когато е натоварена колата задно дясно колело загрява. А когато я дръпна успявам само до първи зъб и хваща здраво, за това искам малко да я отпусна, но не знам как.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ръчна спирачка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gallardo111 Покажи съобщениеКолеги, как да си отпусна ръчната спирачка, понеже е много натегната и когато е натоварена колата задно дясно колело загрява. А когато я дръпна успявам само до първи зъб и хваща здраво, за това искам малко да я отпусна, но не знам как.Tormentvm In Dvm Demens
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеоткопчаваш маншона на ръчната (стискаш го в средата) и го вадиш нагоре, след това ще видиш гайката на шпилката, ковто е на централното опъващо жило и я развиваш и си готов - но според мен проблема ти е по-дълбок така че не е зле да смениш задните жила.
Comment
-
Натоварването на колата не влияе на ръчната спирачка.Най-вероятно имаш блокирало/ли жила и ти задържа ръчната.Пробвай да все пак да я отпуснеш.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеНатоварването на колата не влияе на ръчната спирачка.Най-вероятно имаш блокирало/ли жила и ти задържа ръчната.Пробвай да все пак да я отпуснеш.натоварването на колата блокира апараттите отзад по два случая единия е вече описания а другия е ако жилата са къси/менте/поставени тъпо. с това възможностите май се изчерпват.
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от gallardo111 Покажи съобщениеНо, когато пътувам сам няма никакъв проблем и изобщо не загрява, а когато се качат двама отзад или напълня багажника загрява?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment